Brottmålsadvokaten försvarar dig

Har du eller någon i din bekantskap blivit anklagad för brott? Då behöver ni hjälp av en brottmålsadvokat. I Sverige har alla rätt till advokat. Har man ingen privat blir man tilldelad en.

Du som har blivit anklagad för brott blir i behov av en brottmålsadvokat. Denne finns vid din sida under utredningens gång. Alla har rätten att företrädas av en advokat, och har man ingen privat blir man istället tilldelad en. Känner man att det inte är rätt får man lov att byta advokat. Alla har rätt till en advokat vare sig man är skyldig till brottet eller ej. Brottmålsadvokaten ska finnas där för dig och har tystnadsplikt. Advokaten kommer hela tiden att stå vid din sida och försöka hitta en så bra lösning som möjligt för dig.

Skillnaden mellan försvarsadvokat och brottmålsadvokat

När man nämner en brottmålsadvokat säger man ibland även en försvarsadvokat. Detta beror på att det egentligen inte är någon större skillnad. Det är endast olika benämningar. Brottmålsadvokaten arbetar med brottmål. När denne istället försvarar dig kallas den för försvarsadvokat. Det är bara ett annat ord med det är samma sak och arbetar för samma syfte. Vill du ha en privat advokat hittar du flera advokatbyråer på internet. Kolla in deras tidigare omdömen från klienter. Du vill ha en advokat som brinner för sitt jobb och sätter sig in i ditt ärende ordentligt för att kunna skydda dig så bra som möjligt. De ska heller inte ha för många klienter så de inte har tid för ditt ärende. Läs mer om brottmålsadvokat på denna hemsida: brottmålsadvokatmalmö.se

15 Jan 2021